Skip links

La JSC Barcelona aprova el programa amb el qual concorrerà a les eleccions municipals de 2023

El passat 17 de febrer la Joventut Socialista de Barcelona va celebrar Assemblea de Federació Extraordinària per debatre i aprovar el document programàtic per a les eleccions municipals.

Amb el títol «La Barcelona justa, verda i amable», la JSC Barcelona aposta per dibuixar una Barcelona de futur que no deixi enrere els reptes socials, amb una aposta ferma per una ciutat on viure i conviure.

Coordinats pel Secretari de Política Municipal, Rodrigo Reyero, les comissions de la JSC Barcelona van iniciar un procediment participatiu que ha culminat amb l’elaboració del document. Així, a través de diverses sessions s’han treballat aspectes clau de la lluita feminista, la transició ecològica, el desenvolupament econòmic o el model turístic, entre altres.

En paraules de Rodrigo Reyero «podem estar orgullosos i orgulloses del document que aprovem avui, que de ben segur influirà en la línia programàtica del PSC».

La Joventut Socialista de Barcelona concorre a les eleccions del mes de maig de 2023 a la candidatura del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, encapçalada per Jaume Collboni.

Leave a comment

🍪 Aquest web utilitza cookies de tercers per millorar l'experiència de navegació.