Skip links

La JSC Barcelona, per la visibilitat bisexual

En el dia internacional de la bisexualitat, la JSC Barcelona ha dut a terme una campanya per la visibilitat del col·lectiu. Sovint invisibilitzades, les persones bisexuals reclamen no ser tractades de manera diferent a la resta de la comunitat LGTBI, ni haver de patir certs estigmes que qüestiona la seva identitat.

La campanya ha consistit en desplegar al pont de Sarajevo, al Districte de Sant Andreu, una pancarta de 5 metres per 1 metre demanant la «BI-sivilitat», amb la bandera bisexual presidint la pancarta.

Amb la nostra acció, des de la JSC Barcelona defensem que la bisexualitat no és una fase esperant un retorn a l’heteronormativitat o el pas final a l’homosexualitat. De la mateixa manera, no és una moda, sinó la voluntat d’expressar lliurement una orientació sexual tan vàlida com la resta, que no s’escull.

La campanya ha comptat amb el suport de la sectorial LGTBI del partit dels socialistes de Catalunya. I en el marc d’aquesta jornada, la JSC també ha llençat una campanya per la visibilitat a les seves xarxes socials.

Leave a comment

🍪 Aquest web utilitza cookies de tercers per millorar l'experiència de navegació.