Skip links

La JSC es reuneix amb la diputada Eva Candela per impulsar l’ampliació dels llindars del bo jove

La JSC Barcelona, a través del seu Grup de Treball d’Habitatge, ha mantingut una trobada amb la diputada Eva Candela per treballar en l’impuls de l’ampliació del bo jove. En una acció coordinada amb la secretària d’habitatge del PSC Barcelona, Laura Millán, la JSC Barcelona ha treballat en una moció que reclama a la Generalitat que mogui fitxa perquè el bo jove arribi als joves de zones tensades.

En paraules del Coordinador del Grup de Treball d’Habitatge, Isaac Garcia, «aquestes reunions demostren que hi ha una clara voluntat d’entesa entre la JSC i el partit per tal de treballar conjuntament en propostes concretes d’habitatge, no només pensant en els joves de Barcelona, sinó en tots els joves de l’Àrea Metropolitana».

Per la seva part, la diputada Eva Candela s’ha mostrat disposada a estudiar la iniciativa i articular una resposta perquè el bo jove arribi al màxim de joves possible a Catalunya.

El límit de 600€ en el preu del lloguer per poder demanar l’ajuda és ampliable a 900€ per a zones tensades, sempre que s’aprovi des de les Comunitats Autònomes. Des de la posada en marxa del bo jove, la Generalitat ha evitat prendre la iniciativa i adaptar els llindars allà on correspondria per la situació en què es troba el mercat de lloguer. És el cas de Barcelona, que no presenta pràcticament cap lloguer per sota dels 600€.

La sessió s’emmarca en un conjunt de trobades i iniciatives que es canalitzen al si de l’Oficina Parlamentària del PSC Barcelona. Aquest projecte dóna sortida a les demandes que sorgeixen a la ciutat, en tot allò que és competència de la Generalitat i no s’està duent a terme.

Leave a comment

🍪 Aquest web utilitza cookies de tercers per millorar l'experiència de navegació.