Skip links

La JSC Barcelona recapta 430 kg d’ajuda per a Ucraïna

La Joventut Socialista de Catalunya a Barcelona ha recaptat 430kg d’aliments no peribles i medicaments en el termini de 4 dies. Els aliments s’enviaran a les persones més necessitades d’Ucraïna.

En paraules del Secretari d’Organització, Sergi Perea, “esperàvem una resposta molt positiva per part de la militància socialista, però el resultat ens ha desbordat”. A banda, ha agraït enormement la col·laboració del PSC Barcelona des d’un inici.

Javier Rodriguez, Primer Secretari de la JSC Barcelona, ha destacat la voluntat de col·laboració de tots aquells i aquelles que s’han acostat a la seu de la Federació. També ha agraït l’ajuda dels treballadors i treballadores del local. “Gràcies a l’acció del PSC i la JSC Barcelona, marcarem la diferència en moltes famílies d’Ucraïna que estan passant per una situació molt injusta”.

L’ajuda serà remesa a Ucraïna a través del punt oficial del consolat d’Ucraïna a Barcelona, que ha iniciat una campanya d’ajuda humanitària davant la crisi derivada de la invasió per part de Rússia.

Leave a comment

🍪 Aquest web utilitza cookies de tercers per millorar l'experiència de navegació.